Bridgemarks Education Solutions

 

Е образовна агенција со седиште во Сиднеј,Австралија. Ние сме група на образовни консултанти кои поседуваат најразлични професионални вештини и затоа  обезбедуваме комплетни, ажурни и точни информации за колеџите и универзитетите во Австралија. Нашите совети во врска со образованието ќе ви помогнат да изберете соодветен студиски курс и ќе ви го дадеме неопходното знаење за да ги постигнете вашите лични цели во Австралија.

Соработувајте со нашиот срдечен и фокусиран тим, онлајн или во една од нашите канцеларии. Научете повеќе за вашите можности во оваа прекрасна земја, и како  да си ги остварите вашите долгорочнни планови за подобар квалитет на живот.

Нашата цел е да понудиме квалитетни услуги за нашите клиенти. Во нашите напори да обезбедиме услуги со највисоки стандарди, ние се придржуваме до строгата работна етика и работна средина во која поттикнуваме континуирано едуцирање.

УСЛУГИ

Општа поддршка

Поддршка и помош за време на вашиот престој во Австралија од страна на нашиот професионален тим.

Миграциони консултации

Најдете ја вистинската виза за вас и искористете ја оваа шанса за да живеете во Австралија.

Образовни консултации

Изберете соодветен образовен курс во една од водечките образовни институции во Австралија.

Аеродромски превоз

Само што сте слетале во Сиднеј? Ние можеме да ви дадеме помош за полесно да го направите првиот чекор.

Сместување

Секој од нас има различен карактер, и вашето место на живеење треба да го рефлектира тоа.

Здравствено осигурување

Студентите во Австралија се обврзани со закон да поседуваат меѓународно здравствено осигурување.

НАШИОТ ТИМ

team1

Anita Yurukovska

Education Consultant
team2

Alex Markovski

Managing Director
5-1-1

Kimberly Chan

Administration Manager
2

Camille Enriquez

Administration Officer - Bookkeeper

Awesome Country

Awesome People

Our satisfied customers

99%
Approved Visas
100%
Satisfied Customers

БЛОГ

  • All your bags are packed, you’re ready to go. Passport? Check. CoE? Check. A tearful goodbye with family and friends? Done. Finally, a...

  • Previously, we’ve discussed about two very important things you should look into after your student visa in Australia has been granted...

  • If you’re reading this blog then chances are you’ve been searching for the best universities to go to in this part of the southern hem...

  • Previously, we’ve shared with you why Melbourne is a great choice for international students. And that’s because many top universities...

Посетете ги нашите канцеларии во Бугарија

Контакт